Oferta August 2021

Bine ați venit la RainzCube Construction Srl. Oferim cel mai bun raport calitate/preț pentru a ne asigura că faceți cea mai buna alegere lucrând cu noi.
A. Varianta un container de 6m x 2.4m, 15mp care poate fi amenajat dormitor, living sau bucătărie incepe de la 2700 euro.
B. Varianta un container de 12m x 2.4m, 30mp din care poate fi făcut 2 camere + baie, incepe de la 5900 euro.
C. Varianta mai multe containere in functie de suprafata si latimea dorita unde calculam pretul total plecand de la pretul unui container de 6m sau 12m. Containerele pot fi puse unul langa altul daca doriti o latime de 5m sau mai mare.
Varianta casa completa compusa din 2 camere parter (container 12m) plus o camera la etaj(Container 6m) incepe de la 8900 euro.
Locuința dumneavoastră poate fi amplasată direct pe sol cu ajutorul unor piloni de beton/dale. NU este necesara SAPA de ciment chiar daca unii clienti decid sa isi toarne.
– Containerele se oferă la cheie cu parchet, izolație termica iarna/vara incorporata in pereti, electricitate, prize, corpuri de iluminat, țevi sanitare și termopane.
– Containerele nu includ Grup Sanitar, pretul fiind de 500-1000 euro in functie de specificatii.
– Compartimentarea interioara poate fi supusa unui cost aditional.
– Exteriorul standard poate fi vopsit in orice culoare dar daca doriti sa fie imbracat in lemn sau alte materiale vor exista costuri aditionale.
Încălzirea pe timp de iarna se poate face foarte repede pe calorifer electric, AC sau alte sisteme.
Oferim independenta electrica pe baza de panouri fotovoltaice preturile diferă de la caz la caz.
Oferim și servicii de put forat pentru acces apa potabilă și menajera.
POZE: https://www.rainzcube.ro/galerie-2/
Detalii: https://www.rainzcube.ro/
Transport: Pretul pentru transport difera in functie de numarul de KM. Locatia noastra este in Craiova judetul Dolj si se calculeaza cu pretul de 1 euro pe km.
Dacă aveți și alte specificatii, doriți compartimentare diferita sau aveți alte preferințe la acestea preturile se discuta de la caz la caz.
Cu stima,
Tiberiu