casa modulara

Avantajele Containerelor de Locuit

Se pare ca ai dat deja peste fenomenul Containerelor de Locuit si vrei sa intelegi mai bine care sunt avantajele. Nu esti singurul, in situatia asta, iar acesta este un lucru bun. Oamenii curiosi afla lucruri primii si reusesc sa profite de ele. Asa ca pentru voi toti am scris o lista concreta de beneficii atunci cand vine vorba despre casele viitorului.

casa modulara

          1. Sunt mai accesibile fata de alternativa traditionala. Preturile pot fi cu pana la 50% mai scazute. Desi in general izolatiile si finisajele nu sunt incluse in pret, cand vei trage linie tot o sa simti cu usurinta avantajele economice. Primesti o casa completa, dar platesti undeva la jumatate.

E bine sa fii sceptic si sa iti spui ca “Suna prea bine ca sa fie adevarat!”, dar dupa un reasearch simplu o sa vezi este intr-adevar o realitate.

          2. Cladirile din Containere de Locuit sunt foarte usor de construit si in general de manevrat. Echipa Rainz Cube se poate ocupa pentru tine de toate aspectele santierului. In cel mai scurt timp proiectul de pe hartie o sa se afle chiar pe proprietatea ta.

          3. Timpii de asteptare sunt redusi. Desi listele de doritori incep sa devina din ce in ce mai pline, nu o sa astepti prea mult pentru comanda ta. Asta mai ales spre deosebire de constructiile din ciment si beton ale caror proiecte parca nu se mai termina odata.

Cred ca stim cu totii cateva familii care si-au inceput case acum ceva ani si nu le-au mai terminat nici in clipa de fata. E drept ca asta tine si de pregatirea fiecaruia, dar constructiile modulare nu o sa prezinte niciun fel de dificultati.

          4. Iti poti da frau liber imaginatiei. Fie ca vorbim acum despre o casa personala, de o cladire de business sau pur si simplu de un proiect personal, o sa poti sa mergi pe cele mai indraznete design-uri.

Poti sa mergi pe orizontala, verticala si, de ce nu, chiar pe diagonala. Poti sa adaugi elemente suspendate, ferestre mari sau mici, scari interioare sau exterioare, elemente de gradina si orice altceva ar putea o persoana creativa sa isi doreasca.

          5. Acum esti aici, maine poti sa fii in alta parte. Literalmente. Containerele de Locuit sunt foarte usor de transportat, de asamblat si, foarte important, de dezasamblat. Atunci cand le dezasamblezi ele nu isi pierd calitatea, rezistenta sau orice altceva. Raman in perfecta stare si pot fi transportate catre o alta locatie. In noua locatie poti sa folosesti cu exactitate design-ul vechi sau sa incerci unul cu totul nou. Asta poate sa includa si fiecare alt element auxiliar.

Acest lucru inseamna libertate sporita. Nu doar la distractie, dar si la decizii mai importante. Poate consideri ca orasul actual nu este potrivit pentru familia ta; poate ai primit un job banos in alta parte; indiferent de situatie, nu ai picioarele blocate in beton. Te-ai prins? Ne referim la constructiile traditionale…

          6. Nu ai mediul inconjurator pe constiinta. Procesul de fabricatie si asamblare este unul foarte clean. Creeaza cu pana la 80% mai putine deseuri. Sa nu mai mentionam faptul ca metalul este un material 100% refolosibil. Atat in forma actuala cat si in oricare alta. Metalul poate sa fie topit fara sa isi piarda absolut nicio proprietate.

          7. Arati ca esti indraznet si sustii casele smart ale viitorului. Da, si acest lucru este important. Iei o directie sanatoasa si diferita de marea multime. Daca alte persoane te vad pe tine, o sa afle si ele de beneficiile constructiilor modulare si ii ajuti sa ia o decizie. S-ar putea ca in curand sa vezi primele cartiere din astfel de containere chiar in orasul tau.

          8. Acustica este mult mai eficienta. Datorita faptului ca fiecare modul are o structura separata, sunetul nu se propaga atat de puternic dintr-o camera in alta. Pe scurt, o sa poti sa te bucuri de liniste si intimitate daca iti doresti acest lucru.

          9. Durabilitate. Proiectele din Containere de Locuit sunt CEL PUTIN la fel de durabile precum cele din caramida, ciment, etc. De asemenea, este bine de stiut ca nu te opreste absolut nimic sa consolidezi si mai tare structura constructiei folosind ce materiale crezi tu de cuviinta ca sunt potrivite si ca te pot ajuta pe viitor. Deci, ai toate sansele sa lasi noua ta casa ca drept mostenire.

Daca mai ai orice fel de curiozitate sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi. Iti stam la dispozitie.