Constructii Modulare

In industria imobiliarelor a luat nastere un nou trend si anume cel al Constructiilor Modulare. Premiza este simpla: se doreste ca majoritatea lucrurilor necesare constructiei sa fie gata pregatite dinainte sa ajunga pe santier. Deci pe scurt containere modulare de locuit. Tu sau echipa ta trebuie doar sa le asamblati dupa bunul vostru plac. Deja suna bine, nu?

Ce sunt Constructiile Modulare?

Probabil ca este nevoie sa explicam putin mai in detaliu fenomenul, asa ca asta vom face.

Cel mai simplu raspuns este acesta: o constructie modulara este aceea formata din unul sau mai multe containere metalice prin imbinarea acestora. Rezultatele pot sa varieze in functie de dorintele fiecaruia. Este important sa vedem o constructie modulara ca pe un proces nou de construire mai degraba decat ca pe un produs. Produsul in sine poate fi considerat chiar containerul (sau containerele).

Procesul acesta se poate folosi pentru a construi cladiri cu orice scop:

  • containere locuinte
  • containere birouri
  • containere atelier
  • containere fast-food
  • cabane de vacanta din containere
  • piscine din containere
  • containere stand-uri de presa
  • containere paza
  • containere depozitare

si orice alt lucru consideri ca ai putea avea nevoie, doar ca la 50% din pret si timp. Containerele pot sa vina chiar cu majoritatea finisajelor si izolatiilor interioare si exterioare deja instalate.

Containerele sunt fabricate intr-o fabrica profesionala. Standardele de constructie sunt printre cele mai inalte. Asta inseamna ca o sa primesti si durabilitate egala sau mai mare cu cea a constructiilor traditionale.

Avantajele Constructiilor Modulare

         1. Salveaza timp

Evident ca atunci cand trebuie doar sa alegi ce iti doresti cu un singur click pe internet o sa salvezi o gramada de timp. Tu nu o sa stai sa te pierzi intr-un proces invechit de constructie in care trebuie sa stai mereu cu pixul si foaia dupa tine. Selectiile si calculele se fac cu usurinta impreuna cu echipa Rainz Cube. Sigur vom lua cele mai eficiente si estetice decizii.

         2. Fara intarzieri din cauza vremii

Datorita prefabricatiei, vremea nu are cum sa te afecteze. Constructia modulelor are loc intr-un mediu controlat, iar ziua asamblarii se poate schimba cu usurinta. Timpul de imbinare este oricum mic si containerele ajung pe santier deja cu o rezistenta sporita la fenomene meteorologice dure.

         3. Nu e nevoie de spatiu de depozitare

In mod traditional ar trebui sa incepi sa cumperi din timp materiale si, evident, sa le depozitezi undeva. Unde? Majoritatea dintre noi nu disputem de asemenea spatii de depozitare. Daca le pui chiar pe santier, acestea pot fi avariate de catre vreme. Daca nu ai paza, pot fi furate. Daca vrei sa le duci intr-un depozit, o sa te coste extra. Iar apoi, cand in final ajunge echipa de constructie pe teren, trebuie ori sa le aduci acolo ori sa le muti dintr-un loc in altul.

Constructiile modulare te scutesc de absolut toate problemele de mai sus.

Ai uitat cuvantul cheie? PREFABRICATIE.

         4. Preturi mici

Scurt si la obiect: platesti un numar mult mai redus de persoane; reduci considerabil din numarul de persoane terte; containerele in sine sunt pe cat de rezistente pe atat de accesibile.

Muncitorii cu adevarat profesionali sunt destul de dificil de gasit. Noi iti garantam si acest lucru. Produsele noastre sunt corect fabricate si asamblate.

         5. Deseuri reduse

Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa reducem pe cat mai mult posibil productia de deseuri. De asemenea, trebuie sa le colectam si sa le eliminam in mod cat mai eficient.

Daca ai ales sa mergi pe calea Constructiilor Modulare, deja ai facut un mare pas in aceasta directie. Studiile arata ca acest gen de proiecte au o rata redusa de deseuri de pana la 80%.

Alege responsabil. Alege Rainz Cube.