casa modulara

De ce o casa modulara?

1 Shares
0
0
1

Ce este o casă modulară?

Vă gândiți să cumpărați o casă modulară? Nu demult erau considerate o opțiune de locuință ieftină și de calitate scăzută insa de foarte multi ani casele modulare au parcurs un drum lung.

Acestea oferă cumpărătorilor de case o altă modalitate de a-și atinge visul de a deține o casă și vin cu mai multe avantaje față de casele obișnuite.

Oamenii se întreabă adesea și întreabă agenții imobiliari, ce sunt casele modulare? O casă modulară este construită în esență într-un cadru asemănător fabricii.

Produsele fabricate sunt acoperite și transportate în noile lor locații, unde un constructor de case le asamblează.

Casele modulare sunt proprietăți construite în afara locatiei unde vor fi amplasate. Aceste case sunt adesea numite case realizate în fabrică sau prefabricate.

Fapte interesante despre casele modulare

  • Casele modulare pot fi construite pe subsoluri și spații de acces.
  • O casă modulară poate fi construită pentru a rezista vânturilor de până la 300km/h.
  • Casele modulare sunt considerate verzi.
  • Casele modulare necesită o perioadă de timp mult mai rapidă de construit decât construcția nouă tradițională.
  • Impozitele pe care le plătiți pentru casele modulare sunt aceleași cu casele construite din beton.
  • Împrumuturile pentru locuințe modulare sunt de obicei aceleași cu locuințele construite pe șantier.
  • Asigurarea locuințelor pentru locuințele modulare este aceeași cu locuințele construite pe șantier.

Avantajele unei case modulare

Să începem cu beneficiile construirii de case modulare, făcând acest tip de casă foarte atrăgător pentru cumpărători. Acestea includ:

Casele modulare au acum o calitate superioară

Fabricarea modulară a locuințelor s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii ani și adesea poate concura cu casa standard construită pe fundatie. De fapt, uneori calitatea poate fi de fapt mai bună în comparație cu unii constructori care realizeaza din caramida sau beton.

Casele modulare sunt construite într-o fabrică, pe o linie de asamblare, ceea ce înseamnă că procesul de construcție pentru toate piesele este sub un control intens al calității.

Pe de altă parte, o casă construită din beton este construită de la zero pe terenul unde va sta. Aflându-ne în domeniul imobiliar de mulți ani, vă putem spune că au existat momente în care un constructor nu a făcut o treabă adecvată.

Problemele pot apărea din cauza acestui tip de neglijare, dar veți afla despre acest lucru doar dupa câțiva ani.

Viteza de construcție cu case modulare

Casele modulare pot fi realizate rapid, adesea mai repede decât o casă obișnuită construită din beton/caramida. Dacă luați în considerare toate zonele în care sunt posibile întârzieri la construirea unei case standard, este ușor să vedeți de ce este cazul sa luati in considerare o casa modulara de la Rainz Cube.

Există multe oportunități ca lucrurile să meargă prost doar în procesul de transport. O casă modulară este una dintre multele alte case construite de producător, ceea ce înseamnă că consumabilele sunt de obicei abundente pentru a face treaba rapid.

Vremea poate fi, de asemenea, o problemă cu o casă construită din beton. Dacă plouă, ninge sau este periculos afară, cum ar fi furtuni, constructorii vor trebui să se oprească până când vremea se îmbunătățește. O casă modulară este construită în majoritate în interior, unde vremea nu este o problemă.

O casă modulară este mai puțin costisitoare

Deoarece casa modulară este una dintre numeroasele construite de același producător, există mai puține costuri asociate construcției sale, cu un timp de realizare cat mai mic posibil.

Un cost modular al casei poate fi cu până la 50% mai ieftin decât o casă construită din beton/caramida, eventual, și mai accesibil dacă vă construiți casa într-o locație greu accesibilă sau departe de centrele de producție importante.

1 Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Casa independenta energetic?

Ce este o casa independenta energetic? Viața autonomă nu trebuie să însemne mutarea într-o cabană din pădure și…

AM LANSAT UN CALCULATOR DE PRET

Pentru cine dorește sa isi poată calcula orientativ prețul la o construcție din containere modulare va rugam sa…