Vrei o locuinta? Iti punem la dispozitie o solutie ecologica! Containere de Locuit

0 Shares
0
0
0

Constructiile metalice de tip containere de locuit sunt ideale pentru persoanele care isi doresc un design unic si o solutie diferita de cele existente pe piata. 

De ce sa alegi aceasta solutie?

Primul avantaj consta in faptul ca ai parte de costuri cu pana la 50% mai mici fata de cele ale unei locuinte clasice. Timpul de executie este redus si nu trebuie sa astepti luni de zile pana la finalizarea operatiunii. In schimb, te poti muta in noua ta locuinta in mai putin de o luna.

Metalul este un material usor de asamblat, iar controlul calitatii acestuia se realizeaza mult mai simplu. De asemenea, cutremurele si alte evenimente de acest tip nu vor produce daune majore suprafetei si ai parte de o rezistenta superioara in astfel de conditii.

Care sunt etapele in care este construita locuinta?

Primul pas este proiectarea, in care analizam cu atentie cerintele solicitate. Sunt realizate diverse calcule realizate de profesionisti in domeniu si esti anuntat din timp cu privire la gama variata de optiuni suplimentare. Spre exemplu, se pot monta panouri solare, sisteme prin tehnologie sau chiar fose septice. Constructia finalizata este una mobila, care poate fi inclusiv o casa de vacanta sau una temporara.

Producem profile mecanice de diverse dimensiuni, folosind utilaje extrem de performante si care asigura rezistenta. Controlam si supraveghem producatia profilelor pe toata durata procedeului. Asamblarea se realizeaza rapid si costurile de livrare sunt mici, datorita greutatii materialelor. Montajul poate avea loc oriunde pe teritorul Romaniei. Imbinarile si executiile sunt calculate la milimetru si ne dorim sa oferim rezultate peste masura asteptarilor.

Stiai ca….

  • Asigurarea unei locuinte modulare este exact precum cea de la una clasica
  • Impozitele achitate pentru casele modulare sunt aceleasi cu cele de la casele construite pe beton
  • Casele modulare se pot construi chiar si in subsoluri
  • O casa modulara rezista la intensificarile puternice ale vantului, inclusiv pana la 300km/h
  • Casele modulare pot fi amplasate in spatii de acces
  • O locuinta de tip container este la fel de practica precum una obisnuita, diferenta fiind faptul ca se construieste mai usor

Realizam containere de locuit pe structura metalica

Suntem o echipa ambitioasa si ne ocupam de construirea locuintelor de acest tip, indiferent de model sau dimensiune. Epertiza noastra in domeniul de containere de locuit garanteaza calitatea si faptul ca putem indeplini visul oricarei persoane isi doreste o casa diferita de cele obisnuite. Ne ocupam de productie, transport si montaj, oferind servicii complete celor care decid sa colaboreze cu noi. De asemenea, iti putem instala accesorii si putem inlocui anumite elemente, in functie de preferintele personal. Modul de constructie al unei case ofera diverse avantaje, cum ar fi faptul ca este vorba de o solutie ecologica. Aceste case nu au un impact masiv asupra mediului inconjurator, datorita faptului ca materialele in exces sunt reciclate. Aerul din interior ramane insa mereu unul proaspat. Toata gama de case este usor de intretinut, asigurand un confort similar cu cele obisnuite. Datorita acestor avantaje, cererea pentru asemenea produse a crescut semnificativ in ultimii ani.

Cat costa o casa de tip container?

Pretul difera in functie de complexitatea lucrarii si de elementele constructive specifice. Este important sa fie realizata o schita si sa se stabileasca spatiile pentru usi si ferestre inca de la inceput. Pe langa acestea, se va determina traseul pentru instalatia electrica si cea de gaz. Este important sa retii faptul ca pretul final ramane unul mult mai mic in comparatie cu metodele clasice. Costurile de reparatie si intretinere sunt unele minore. Contacteaza-ne si vom stabili impreuna solutia potrivita pentru nevoile tale!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Case Metalice

Casele metalice sunt structuri construite din materiale metalice, precum oțelul sau aluminiul, și sunt o opțiune populară pentru…

Casa independenta energetic?

Ce este o casa independenta energetic? Viața autonomă nu trebuie să însemne mutarea într-o cabană din pădure și…
eficienta energetica casa

Eficienta Energetica

CASE ULTRA-EFICIENTECasele ultra-eficiente combină construcții, aparate și iluminat eficiente din punct de vedere energetic cu sisteme de energie…