eficienta energetica casa

Eficienta Energetica

0 Shares
0
0
0

CASE ULTRA-EFICIENTE
Casele ultra-eficiente combină construcții, aparate și iluminat eficiente din punct de vedere energetic cu sisteme de energie regenerabilă disponibile în comerț, cum ar fi încălzirea solară a apei și electricitatea solară. Profitând de condițiile locale ale climei și ale amplasamentului, Rainz Cube poate încorpora adesea și strategii de amenajare a teritoriului cu încălzire și răcire solară pasivă și eficiență energetică. Intenția este de a reduce consumul de energie la domiciliu cât mai eficient posibil, și apoi de a satisface sarcina redusă cu sisteme de energie regenerabilă la fața locului.


ÎNCADRARE AVANSATĂ A CASEI
Dacă construiți o casă nouă sau adăugați la una existentă, luați în considerare utilizarea cadrelor avansate ale casei (cunoscută și sub denumirea de inginerie cu valoare optimă), care reduce utilizarea și risipa materialelor și îmbunătățește eficiența energetică într-o casă.
ACOPERIȘURI RECI
Acoperișurile reci folosesc materiale foarte reflectorizante pentru a reflecta mai multă lumină și a absorbi mai puțină căldură din lumina soarelui, ceea ce menține casele mai răcoroase pe vreme caldă.
PROIECTARE SOLARĂ PASIVĂ PENTRU CASĂ
Proiectarea solară pasivă a casei profită de condițiile climatice și ale amplasamentului pentru a oferi încălzire iarna și răcire vara.
CASELE ACOPERITE DE PĂMÂNT, BALOTURI DE PAIE, BUȘTENI ȘI CASE FABRICATE
Dacă locuiți sau intenționați să cumpărați o casă pre-fabricată, mai jos aveți mai multe informații pentru a vă îmbunătăți eficiența energetică a casei:
Case eficiente protejate de Pământ
Casele protejate de pământ pot fi construite subteran sau bermed și, atunci când sunt bine proiectate și construite, pot fi confortabile, durabile și eficiente din punct de vedere energetic.

Scorul eficientei energetice reflectă eficiența energetică a unei case pe baza structurii casei și a sistemelor de încălzire, răcire și apă caldă. Rainz Cube oferă detalii despre structura și sistemele actuale. Recomandările arată cum să îmbunătățim eficiența energetică a casei pentru a obține un scor mai mare și a economisi bani.

Înainte de a proiecta o casă nouă sau de a remodela una existentă, luați în considerare investițiile în eficiența energetică. Veți economisi energie și bani, iar casa dvs. va fi mai confortabilă și mai durabilă. Procesul de planificare este, de asemenea, un moment bun pentru a analiza un sistem de energie regenerabilă care poate furniza energie electrică, încălzirea apei sau încălzirea și răcirea spațiului. Poate doriți să vă explorați opțiunile pentru finanțarea unei case eficiente din punct de vedere energetic .
Într-o casă existentă, primul pas este să efectuați o evaluare a energiei la domiciliu (uneori denumită și audit energetic) pentru a afla cum folosește energia locuinței dvs. și pentru a determina cele mai bune modalități de reducere a consumului de energie și a costurilor. Pentru a afla mai multe despre auditurile energetice la domiciliu și pentru a găsi instrumente și calculatoare gratuite ne puteti contacta.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Casa independenta energetic?

Ce este o casa independenta energetic? Viața autonomă nu trebuie să însemne mutarea într-o cabană din pădure și…
casa modulara

De ce o casa modulara?

Ce este o casă modulară? Vă gândiți să cumpărați o casă modulară? Nu demult erau considerate o opțiune de…

AM LANSAT UN CALCULATOR DE PRET

Pentru cine dorește sa isi poată calcula orientativ prețul la o construcție din containere modulare va rugam sa…