De ce nu ai nevoie de Autorizatie de Constructie?

8 Shares
7
0
1

Acest tip de constructii este amplasata direct pe sol, fara a fi nevoie de fundatie sau nici macar sapa.

Rainz Cube se ocupa de montarea la fata locului daca terenul este relativ plan pe piloni de beton oferiti gratuit de firma noastra.
In comparative cu o structura clasica din beton, constructiile de tip metallic oferite de Rainz Cube rezista pana la 9,4 grade pe scara Richter, mult peste orice nivel oferit de o constructie clasica.

Dacă tot ce stă între tine și visul tău de a-ți construi casa ideală este hățișul administrativ și birocratic, iată tot ce trebuie să știi ca să obții unul dintre cele mai importante documente de care vei avea nevoie: autorizația de construcție, adică actul prin care primești dreptul de a ridica o construcție ori de a consolida sau repara una deja existentă.

Avand in vedere ca acest tip de locuinte nu necesita fundatie si rezista pana la maximul de pe scara de magnitudine Richter, nu este nevoie de autorizatie de constructie.
Numeroase tipuri de lucrări pot fi executate fără autorizație de construire. În principal, este vorba despre lucrări care nu modifică structura de rezistență sau aspectul arhitectural al construcțiilor.

8 Shares
1 comment
  1. ce faci unde vrei sa amplasezi un container in zone unde este arie protejata?
    de exemplu zona :lacu rosu – gheorghieni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

AM LANSAT UN CALCULATOR DE PRET

Pentru cine dorește sa isi poată calcula orientativ prețul la o construcție din containere modulare va rugam sa…
casa-structura-metalica

Avantajele Constructiilor Metalice

Construcția cadrelor din oțel își mărește constant cota de piață în sectorul construcțiilor și ingineriei civile. Cu toate…

Constructii Metalice Modulare

Constructiile Metalice Modulare sunt un fenomen relativ nou in industria constructiilor. Acestea sunt considerate a fi sofisticate prin…
casa modulara

De ce o casa modulara?

Ce este o casă modulară? Vă gândiți să cumpărați o casă modulară? Nu demult erau considerate o opțiune de…