Casa independenta energetic?

0 Shares
0
0
0

Ce este o casa independenta energetic?

Viața autonomă nu trebuie să însemne mutarea într-o cabană din pădure și întoarcerea la elementele de bază. Aceste sfaturi vă vor ajuta să explorați modalități de a vă produce propriile alimente, de a utiliza mai puțină energie, de a trăi mai sănătos și de a economisi bani, indiferent unde locuiți

Sunteți cel mai probabil conștient de creșterea prețului la electricitate, apă și alte utilități, alături de preocupările crescânde pentru mediul nostru și efectele încălzirii globale. Ca răspuns la aceste probleme, tot mai mulți oameni urmăresc ideea de a trăi într-o casă autosuficientă.

Ce este o casă autonomă?

Casele autosuficiente își furnizează toată energia, apa, nevoile de canalizare și hrana – ele fiind primele în cadrul locuințelor verzi!

Puteți începe fie o casă autosuficientă de la zero, fie puteți adopta modificări pentru a vă face casa actuală mai independenta energetic.

Avantajele de a avea o casă autonomă

A avea o casă autonomă are o serie de avantaje, care includ:

•             Amprentă de carbon mai mică – Este important să luăm măsuri acum pentru a reduce impactul nostru negativ și pentru a ajuta la susținerea mediului înconjurător pentru generațiile noastre viitoare.

•             Costuri reduse ale energiei – Creșterea prețurilor la electricitate înseamnă că facturile medii la energie au crescut în ultimii 10 ani. Casele autosuficiente folosesc energie solară care costă mult mai puțin decât electricitatea din rețea. De asemenea, înseamnă că nu veți mai fi niciodată expus la creșterea prețului energiei.

•             Stil de viață fără facturi – Odată ce sistemele dvs. sunt la locul lor și plătite, veți avea în esență acces la furnizarea gratuită de energie electrică și apă. Aceasta înseamnă că ar trebui să poți trăi un stil de viață fără facturi, care creează libertate financiară pentru tine și familia ta.

•             Valoare mai mare a proprietății – Cumpărătorii văd din ce în ce mai mult avantajele pe care le oferă casele autosuficiente, de la costuri de funcționare mai mici la un mod de viață mai durabil. Casele verzi atrag acum o valoare a proprietății mult mai mare decât omologii lor non-verzi.

Modalități de a crea o casă autosuficientă

Iată trei lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare dacă căutați modalități de a vă îmbunătăți casa pentru a fi mai autosuficienți.

Managementul apei

Asigurarea unei surse de apă independente poate fi dificilă. Găurirea unei fântâni este una dintre cele mai evidente alegeri, dar aceasta nu este întotdeauna o opțiune. O altă idee este de a colecta apa de ploaie și de a o folosi ca resursă curată, regenerabilă. Apa poate fi pompată printr-un sistem de filtrare și apoi utilizată în siguranță pentru duș, curățare și rufe. Sau, puteți colecta pur și simplu apa de ploaie în rezervoarele de stocare a apei și apoi utilizați-o direct în grădină. Rezervoare pentru orice , explică modul în care „există multe avantaje în depozitarea apei de ploaie, principalul fiind economia realizată la costurile cu apă măsurată, care pot aduce economii de până la 50%. Alte beneficii esențiale pentru recoltarea apei de ploaie includ contribuția la reducerea riscurilor de inundații și scăderea încărcăturii la revărsările combinate de canalizare, îmbunătățind calitatea apei râului. ”

Electricitate alternativă

Următorul pas către crearea unei case autosuficiente este trecerea la energie regenerabilă, cum ar fi energia solară. Deși instalarea inițială poate părea costisitoare, este mult mai eficientă și este posibil să vă economisească bani pe termen lung. Experții în energie solară de la Rainz Cube sustin ca este o sursă de energie curată, care nu necesită întreținere, care va furniza locuinței dvs. energie electrică care nu dăunează absolut mediului. De asemenea, aveți potențialul de a câștiga un venit suplimentar cu ajutorul sistemului solar prin intermediul tarifului de alimentare. Acesta este un sistem guvernamental în care gospodăriile cu panouri solare primesc o plată pentru orice energie electrică pe care o generează și nu o folosesc. Această plată este stabilită pentru următorii 20 de ani și așa că acum este un moment excelent pentru a profita de acest stimulent și pentru a câștiga un venit suplimentar din solar!

Alimente

Cultivarea propriilor fructe și legume organice este un pas major către realizarea unei case autosuficiente. Deși acest lucru va necesita efort și dăruire, merită cu siguranță. Acest lucru nu numai că vă va reduce amprenta de carbon, dar vă va economisi și bani în alimente și vă va oferi o alternativă mai sănătoasă pentru dvs. și familia dumneavoastră. Dacă nu aveți suficient spațiu în grădina dvs. pentru a vă dezvolta toate nevoile, atunci începeți mic și alegeți câteva dintre plantele sau legumele dvs. preferate pentru a crește. De asemenea, ați putea căuta să închiriați un teren într-un lot din apropiere.

Gândul final

Preocupările de mediu, împreună cu creșterea prețului la electricitate, apă și alte utilități, au creat o creștere recentă a interesului pentru viața autosuficientă. Creșterea autonomiei casei dvs. vă va economisi bani și este modalitatea supremă de a reduce la minimum impactul asupra mediului. Tot ce trebuie este o oarecare dedicație, iar rezultatul duce la o casă eficientă din punct de vedere al costurilor și mai sănătoasă.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
casa-structura-metalica

Avantajele Constructiilor Metalice

Construcția cadrelor din oțel își mărește constant cota de piață în sectorul construcțiilor și ingineriei civile. Cu toate…
casa modulara

De ce o casa modulara?

Ce este o casă modulară? Vă gândiți să cumpărați o casă modulară? Nu demult erau considerate o opțiune de…

AM LANSAT UN CALCULATOR DE PRET

Pentru cine dorește sa isi poată calcula orientativ prețul la o construcție din containere modulare va rugam sa…